Familjeyoga för vuxen + barn född 2013-2016

Missa inte den fina möjligheten att yoga tillsammans med ditt barn! Cathrin bjuder på två yogatillfällen under våren, på tisdagar den 19/3 + 16/4 kl 16:50-17:45.

På yogalektionerna tränar vi yogapositioner för att stärka kroppen, bli vigare, få bättre balans, bli mer uthålliga och öka koncentrationen och göra samarbetsövningar. Yoga får oss att känna mer lugn och ro i kroppen, då andningen är i fokus. Vissa rörelser släpper på spänningar och stress, då vi tränar på att vara stilla och vila. För att lättare kunna slappna av lyssnar vi till meditationssagor som är både spännande, vackra och tänkvärda.

Vi blandar yogaövningar med improviserad dans, där koordination och rörelseglädje är viktig. Vi använder instrumental musik som ibland är stämningsfull, men som också kan förstärka känslor. Vi rör oss för vår egen skull och ska inte ska behöva känna krav på prestation. Vi jobbar för att stärka självkänslan. Samarbetsövningar hjälper barn och förälder att känna känna glädje och ökad närhet. Vi har inga speglar under dessa lektioner.

Mejla direkt, till cathrin@kuhlers.se, eller använd knappen nedan. Varmt välkomna!

Inlagd i kategori: