Mette Geiger Fischer

mette dans sv

Mette Geiger Fischer  är utbildad på Balettakademien i Stockholm 1997-2000 och på Stockholm Musikpedagogiska institut 2015-2016.

Hon har sedan dess frilansat som musikal-, revy- och showartist samt som danspedagog, koreograf och producent på bl.a. Chicago på Det Ny Teater i Köpenhamn, Hjalmar Revyerna i Örebro, Schlagerfestivalen i Globen, Guldbaggegalan på Chinateatern, La Cage aux Folles på Århus Teater, Westside Story och Spelman på taket på Danmarksturné samt en mängd företagsuppdrag på bl.a. Stadshuset, Café Operan, Sthlm´s mässan m.fl 

2016 debuterade hon som musikalproducent i samarbete med Folkets Hus och Parker och Riksteatern med den egna familjmusikalen ”Sagan om det prickiga snabeldjuret” som har turnerat i hela Sverige.

I Sverige har Mette funnits på lärolistan på Balettakademien, Base23, Kulturama, Danskompagniet och nu äntligen på Kühler's. Hon har även undervisat på ett flertal skolor i Danmark där hon är född och uppvuxen.

Mette arbetar även som LesMills yoga-instruktör, är certifierad hälsocoach och personlig tränare.

”Enligt mig är den viktigaste uppgiften som pedagog är att se och höra eleverna. Efter det prioriterar jag att skapa en plats där eleverna vågar testa nya saker och göra fel utan att förlora sitt självförtroende. Man lär sig av att testa sina gränser. 

Man växer av att träna i en förlåtande, varm och positiv miljö. 

Jag strävar efter att ge alla mina elever insikten att de är unika och fantastiska.

mette smil square
mette face bw