50-talsbugg för dansvana den 5 maj

Workshopen i 50-talsbugg den 5 maj är tyvärr inställd.

Varmt välkomna att prova på vår buggstil utomhus i sommar, då vår bugglärare Marie undervisar på Vasaparkens dansbana den 5 och 12 augusti kl. 18:00-20:00. Helt gratis!

Nya kurser att anmäla sig till, både grund och fortsättning, startar vecka 34 : )

50-talsbugg för dansvana

En workshop för dig som är nyfiken på vår 50-talsbugg och inte vill vänta till höstens terminsstart. Vi kommer att gå igenom grunderna och lära ut ett antal turer. Tempot kommer att vara lite högre än på en reguljärkurs.

Här på KÜHLERS DANSSKOLA har pardans alltid varit en självklar del i undervisningen och vi har utvecklat en egen buggstil; 8-stegsbugg. Det är en stil som dansades på Nalen på 50-talet och som Lasse sedan utformade för att passa scener runt om i Sverige. Vi har valt att rikta oss till alla målgrupper, gammal som ung. Pardans ger en social samvaro och kontakt som inget annat och om du inte har testat den välkända Kühlerbuggen måste du ta tillfället nu! Du får lära dig de viktiga grundstegen och flertalet roliga turer. Kühlerbuggen grundar sig ur stilarna bugg, jitterbugg och jive. Kom loss och lär dig bugga från grunden eller träna vidare – du är garanterad en rolig motionsform. Du behöver inte ha en partner – vi har hjälpdansare.

Vi spelar inte dansbandsmusik på våra bugg/jivekurser utan det är blandad musik.

Tips på skor

Direkt till anmälan BUGGWORKSHOP 5 maj