Kaos i fredagsmyset

Sune och gänget har varit och repeterat in sin föreställning hos oss. Premiär i Annexet den 27 november.

 

Sune lämnar filmens värld och blir teaterföreställning

Den 27 november är det Sverigepremiär på Annexet i Stockholm för Kaos i Fredagsmyset – en underhållande familjeföreställning där vi får följa familjen Anderssons katastrofala försök till en lugn hemmakväll. Författarduon Sören Olsson och Anders Jacobsson bjuder tillsammans med regissören Morgan Alling in till många skratt. Föreställningen har idel kända ansikten och vi får återigen se Morgan Alling iklä sig rollen som Sunes förvirrade pappa Rudolf.

Under de senaste åren har vi fått följa med på familjen Anderssons spektakulära resor via de kritikerrosade filmerna Sune i Grekland, Sune på bilsemester och Sune i fjällen. Nu byter den knasiga familjen arena.

Under 12 föreställningar får vi besöka familjens smått havererade försök till en lugn hemmakväll i soffan. Vi bjuds i vanlig ordning på förvirring, akrobatik och missförstånd – allt noga kontrollerat av Sveriges i särklass snålaste pappa, Rudolf Andersson (Morgan Alling). Frågan är bara om Rudolf verkligen fått oväntat besök eller om han av misstag råkat hyra ut deras hus till främlingar?

Köp biljetter

Sune_artistsid_960x610-960x610