Nu pausar vi alla kurser

Alla våra kurser pausas t.o.m. påsklovet, 23/3 – 13/4 med anledning av coronaviruset

Vi ställer in lektionerna under vecka 12-13 för att ta igen dem vecka 23-24. Vecka 15 (samt mån den 13/4) är det påsklov.

Det innebär att dansskolan kommer att vara stängd under perioden 23/3 – 13/4.

Välkomna tillbaka till era kurser fr.o.m. tisdag 14 april!

______________________________________________

Till kursdeltagare och föräldrar:

Vi har nu omvärderat vårt tidigare beslut att hålla dansskolan öppen och kommer att pausa all undervisning t.o.m. påsklovet.

Det har varit ett stort bortfall av elever den senaste tiden, vilket vi självklart har all förståelse för. Samtidigt som vi vill finnas till hands för de som väljer att komma till oss är det svårt att bedriva en bra undervisning när så många saknas.

Dessutom finns det självklart en viss oro över risken för smittspridning.

De kurser som redan sedan tidigare pausats kommer inte att tas igen under påsklovet, som planerat. Rep inför Barnens Allsång (för våra showgrupper) den 27/3 samt 3/4 ställs in.

Vi önskar mer än något annat att snart kunna se fulla grupper igen och vara igång med dansträningen som vanligt, men inser att det kan komma att dröja.

Den gemenskap och dansglädje vi saknar och går miste om idag hoppas vi kunna ta igen så snart det är möjligt. Vår ambition är att erbjuda missade lektioner längre fram, i den mån det är genomförbart. Det kan handla om att förlänga terminen med sommarklasser och då till viss del utomhus.

De planerade elevshowerna den 31/5 ställs in, men förhoppningsvis kommer vi att kunna ha vår ”Legend Show” vid ett senare tillfälle!

Ni är alla saknade, och vi vill hitta ett bra sätt att nå ut till er under den tid vi inte kan ses på dansskolan. Våra lärare förbereder därför videohälsningar med någon koreografi eller övning som vi sedan ska försöka leverera till er på bästa sätt. Återkommer om detta : )

Om läget förändras meddelar vi det omgående på vår hemsida och via mail. Har du någon fråga är du alltid välkommen att kontakta oss.

Vi tänker på er och håller alla tummar för att vi snart ska kunna ses och dansa tillsammans igen. Ta hand om er!

Med vänliga hälsningar från oss på KÜHLERS