Sjung och/eller dansa i musikvideo!

Är du född 2003-2006 och gillar att sjunga?
När Stran Cetin inte jobbar som sånglärare hos oss, körar hon bland annat till artister som Benjamin Ingrosso, The Mamas eller Darin. Kanske har du sett henne i Allsång på Skansen, i öppningsnumret till Polarprisgalan eller på en annan stor scen. Bli inspirerad och upptäck din rösts möjligheter tillsammans med Stran!

I våra sångkurser ingår övandet av gehör, samklang, sångteknik och textanalysering. Vi jobbar också med improvisationsteaterövningar för att uppmuntra deltagarna att använda sina kreativa och individuella styrkor inom sin musikalitet.

Stran Cetin, Polarprisgalan 2019. Bild: TV4

Var med i vårens musikvideo!
Under vårterminen kommer du som går kursen Pop- & Muikalsång 2003-2006 att vara med om ett spännande samarbete mellan din sångkurs och danskursen Street 2003–2006. Ni kommer båda att arbeta på ett nummer med den ikoniska Janet Jackson-låten That’s The Way Love Goes. Tillsammans spelar ni in en video som matchar old school- känslan som framgår i originalet, men samtidigt hålla det personligt och nytt. Sångdelen kommer spelas in i förhand för bästa resultat. Slutprodukten blir en musikvideo med lyxigt sound och snygg koreografi, redigerad av dansaren och filmaren Angelo Henriquez.

Pop- & Musikalsång 2003-2006 – till ANMÄLAN

Stran har också en kurs i Pop- & Musikalsång för dig som är född 2007-2010!

Pop- & Musikalsång 2007-2010 – till ANMÄLAN